Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Oyun 15 Eylül 2018 - 02:46 Yorum: 0

Football Manager 2018

Futbolun bir fikir oyunu olduğunu ve herkesin bir fikri olduğunu söylerler, ama burada sadece sizin fikriniz geçerli.

Football Manager 2018

Kiminle sözleşme imzaladığınız ve kimi sattığınızdan bütçenizi nasıl yönettiğinize kadar uzanan kararları artık siz veriyorsunuz. Taktiklerinizi elinizdeki oyunculara göre mi oluşturacaksınız, yoksa onları futbolun nasıl oynanması gerektiğiyle ilgili vizyonunuz doğrultusunda eğitecek misiniz? Kimi seçtiğiniz ve kimi yedek kulübesinde bıraktığınız takımınızın uyumunu etkileyecek ve bunu yönetmek size kalmış. Her karar sizi etkileyen bir sonuç doğuracak.

İyi bir iş çıkarırsanız şovun yıldızı olacak, gazete manşetlerine adınızı yazdırıp sosyal medyadaki trendlere damganızı vuracaksınız. Adınızı futbol tarihine yazacaklar, tabii başarılı olursanız. 

Saha içinde ve saha dışında hepsi de sürükleyici futbol dünyasının bir bileşeni olan benzersiz seçeneklerle ne tür bir menajer olmak istediğinizi belirlemenin vakti geldi.
 

En büyük 50 futbol ülkesinde hünerlerinizi deneyin
Dünyanın en iyi 2500 kulübünden herhangi biriyle şampiyon olun
600.000'in üzerinde gerçek oyuncu ve personelden oluşan transfer pazarında kazanmaya çalışın
Futbol vizyonunuzun gözlerinizin önünde hayat buluşunu izleyin


Satın alınan tüm Football Manager 2018'lerin yanında PC/Mac ve Linux için Football Manager Touch 2018'in ücretsiz bir kopyası verilecektir.

BU SEZONDAKİ YENİLİKLER

Takım Dinamiği 

Uyumlu bir kadro, sahada daha iyi sonuçlar sergiler. Oyuncularınız arasında sahada ve saha dışında ortaklık kurarak ve iyi bir soyunma odası atmosferi yakalayarak kadronuzun en iyi performansı göstermesini sağlayabilirsiniz.

Canlı Maç Günü 

Yepyeni bir grafik motoru serinin geçmişindeki en iyi aydınlatmanın, stadyumların ve oyuncu modellerinin yanı sıra fikstürlerinizi hayata geçiren daha şık maç arayüzü ve modernleştirilmiş bir sunum üretiyor. 

Gerçeklere Dayanan Oyuncu Araştırma Sistemi 

Daha geniş oyuncu araştırma seçenekleriyle bir araya geldiğinde size olası anlaşmalarla ilgili daha iyi bir genel bakış sağlayan daha ayrıntılı veri analizi dahil olmak üzere dünyanın en büyük kulüpleri tarafından kullanılan tekniklerin gerçek hayatı yansıtan bir temsili.

Spor Bilimi 

Yeni Tıp Merkezi, kadronuzun sakatlık durumuyla ilgili daha eksiksiz bir genel bakış sunarken sağlık ekibiniz oyuncuların sakatlık riski ve antrenman sırasında oluşan sakatlıklardan nasıl kaçınılacağı konusunda geri bildirim sağlar.

Taktikler 

Yeniden tasarlanmış taktik ekranının merkezinde analiz bulunmaktadır. Bu, taktiğinizin işe yarayıp yaramadığı konusunda size net bilgiler sağlar. Yeni maç öncesi brifing gelecek fikstür için daha iyi hazırlanmanıza olanak tanırken yeni oyuncu rolleri size oyuncularınızı kullanmak için daha fazla yol sunar. 

Fantezi Draft 

Akış için harika olan bir arayüz ve Fantezi Draft deneyimini kendinize göre uyarlamanıza yardımcı olan yeni ayar seçenekleriyle yeniden tasarlanmıştır ve daha yüksek bir kadro bütçesi ve bir Hızlı Başlangıç seçeneği içerir.

Futbol Zekâsı 
Abartılı transfer ücretlerini ve sözleşme değerlerini yansıtan daha gerçekçi bir transfer pazarı, büyük anlaşmaları yapmanıza yardımcı olacak daha fazla madde ve oyun dünyasından daha bağlamsal bilgileri göz önünde bulunduran daha akıllı transfer ve kurul AI'si.

Şimdi ön sipariş verin ve tamamen oynanabilir beta sürüme erişin. Beta sürümünde başlanan kariyerler 10 Kasım'da çıkacak olan tam oyuna aktarılabilir.

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Windows
Mac OS X
SteamOS + Linux
 
  • MİNİMUM:
    • İşletim Sistemi: Windows Vista (SP2), 7 (SP1), 8/8.1, 10 (1703/Creators Update) - 64-bit or 32-bit
    • İşlemci: Intel Pentium 4, Intel Core or AMD Athlon – 2.2 GHz +
    • Bellek: 2 GB RAM
    • Ekran Kartı: Intel GMA X4500, NVIDIA GeForce 9600M GT or AMD/ATI Mobility Radeon HD 3650 – 256MB VRAM
    • DirectX: Sürüm 9.0c
    • Depolama: 7 GB kullanılabilir alan
Haber Kaynağı: Steam
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber