Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Oyun 15 Eylül 2018 - 03:27 Yorum: 0

Football Manager 2019

Futbol Menajeri 2019, 2 Kasım'da yeni sezonun başlangıcında en sevdiğiniz kulübün kontrolünü ele geçirmeniz için bir fırsat. Yeni özellikler ve yükseltmeler, dünyanın en popüler yönetsel simülasyonunu daha gerçekçi hale getiriyor.

Football Manager 2019

Football Manager 2019'da, kulübünüzün başarısına imza atan SİZSİNİZ. Taktikleri ve oyun stilini siz belirliyorsunuz ve nihai takımı yaratmak için oyuncularla sözleşmeleri siz imzalıyorsunuz. Antrenman sırasında, takımınızı geliştirirken ve gelecekteki maçlara hazırlık için ince ayar yaparken aktif yol oynayan yine sizsiniz.

Maç Günü geldiğinde ise taç çizgisinde yerinizi alıyor ve oyuncularınızın o sihirli beyaz çizgiyi geçtiğinde yapacaklarını siz yönetiyorsunuz. Şimdi de futbol vizyonunuzu test ediyoruz!

Acı verici bir yenilgi ile baş döndüren bir zafer arasındaki fark sizce mükemmel oyuncu değişikliği gibi bir hamlede mi, yoksa taktiklerle ilgili bir ince ayarda mı saklı?
 

En büyük 50 futbol ülkesinde becerilerinizi test edin
Dünyanın en iyi 2.500 kulübünden herhangi biriyle zirveye tırmanın
Transfer pazarında kazanmaya çalışın ve 500.000'in üzerinde gerçek oyuncu ve personeli gözleyin
Beğenilen 3 boyutlu maç motorumuzda benzersiz futbol vizyonunuzun hayata geçişini izleyin


Bundesliga ve Bundesliga 2, tamamıyla lisanslıdır ve 2018/19 sezonu için oynanabilir durumdadır. Ayrıca, oyunun piyasaya sürüleceği 2 Kasım tarihine yaklaşırken sizi nelerin beklediğini dair bir ipucu verir. 

11 ülkeden, tamamıyla lisanslı toplamda 26 lig maçının yanı sıra dünyanın en büyük liglerinden alacağınız birçok bireysel kulüp lisansı (daha fazlası da yolda) mevcuttur.

Lisans güncellemeleri ve yeni özellikler ile oyun yükseltmeleri, Eylül ayının sonuna doğru sosyal medya kanallarımızdan duyurulacak. Oyunda bir adım önde olmak için bizi takip edin! 


Football Manager 2019 için şimdi ön sipariş verin. 2 Kasım günü piyasaya sürülmeden önce ön sipariş veren menajerler, %10 indirim alacak. 

Ayrıca, gelişmiş ön sipariş verenler, oyunun resmi piyasaya sürülme tarihinden iki hafta önce çıkacak olan, tamamen oynanabilir Beta sürümüne de erken erişim kazanacak. Beta sürümünde başlatılan tek oyunculu kariyerlere, tam oyunda da devam edilebilecek.

Football Manager 2019 için ön sipariş verin

Satın alınan tüm Football Manager 2019 oyunlarına, aynı zamanda yalnızca PC/Mac için Football Manager 2019 Touch'ın ücretsiz bir kopyası da dahildir.

  • MİNİMUM:
    • İşletim Sistemi: Windows 7 (SP1), 8/8.1, 10 (1803/April 2018 Update) – 64-bit or 32-bit
    • İşlemci: Intel Pentium 4, Intel Core or AMD Athlon – 2.2 GHz +
    • Bellek: 2 GB RAM
    • Ekran Kartı: Intel GMA X4500, NVIDIA GeForce 9600M GT or AMD/ATI Mobility Radeon HD 3650 – 256MB VRAM
    • DirectX: Sürüm 9.0c
    • Depolama: 7 GB kullanılabilir alan

Haber Kaynağı: Steam
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber