Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Eylül 2016 - 18:03 Yorum: 0

Forum Gaziantep hep sürpriz dolu

Etkinlikleri, kampanyaları ve birbirinden özel marka ve hizmetleri ile ziyaretçilerine kendilerini özel hissettiren Forum Gaziantep, sürprizlerine ve kazandırmaya...

Forum Gaziantep hep sürpriz dolu

Etkinlikleri, kampanyaları ve birbirinden özel marka ve hizmetleri ile ziyaretçilerine kendilerini özel hissettiren Forum Gaziantep, sürprizlerine ve kazandırmaya devam ediyor.

Gaziantep'in gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep, ziyaretçilerini her zamanki gibi ilginç sürprizlerle şaşırtmaya, eğlendirmeye ve hep kazandırmaya devam ediyor. Forum Gaziantep otoparkına aracını parkeden şanslı ziyaretçiler, alışveriş merkezine adım atar atmaz birden karşılarına çıkan çılgın bir ekip tarafından eğlenceli müzik ve danslar eşliğinde karşılanıyor.

Beklemedikleri anda, karşılarında "Forum Gaziantep Hep Sürpriz Dolu" yazılı dövizleri ve "Tebrikler Kazandınız" yazılı dev hediye çekini gören ziyaretçiler hem şaşırıyor, hem eğleniyor, hem de mutlu oluyorlar. Renkli kostümler giyen bando ekibi ve dansçılarla muhteşem bir coşkuyla karşılanan ziyaretçiler, aynı zamanda birbirinden özel hediyelerin de sahibi oluyorlar.

Forum Gaziantep tüm ziyaretçilerine her ziyaretlerinde alışveriş deneyimlerine keyif ve değer katmaya ve yeni sürprizlerle buluşturmaya devam edecek.

Forum Gaziantep hep sürpriz dolu

Forum Gaziantep hep sürpriz dolu

Forum Gaziantep hep sürpriz dolu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber