Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Temmuz 2016 - 10:18 Yorum: 0

Forum Gaziantep’te Şans Kutusu kazandırmaya devam ediyor

Forum Gaziantep'in yoğun ilgi gören Şans Kutusu yeniden açılıyor. Yoğun istek üzerine tekrarlanan ve hafta içi her gün geçerli olacak kampanya, Gazianteplilere...

Forum Gaziantep’te Şans Kutusu kazandırmaya devam ediyor

Forum Gaziantep'in yoğun ilgi gören Şans Kutusu yeniden açılıyor. Yoğun istek üzerine tekrarlanan ve hafta içi her gün geçerli olacak kampanya, Gazianteplilere birbirinden güzel binlerce sürpriz hediye kazandıracak.

Gaziantep'in gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep'in yoğun ilgi gören Şans Kutusu kampanyası Gazianteplilere kazandırmaya devam ediyor. Daha önce de düzenlenen ve büyük ilgi gören kampanya, yıl boyunca hafta içi her gün yeniden düzenleniyor. Her hafta, hafta içi tekrarlanacak kampanya kapsamında tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, Şans Kutusu'ndaki kutuları kendi şanslarıyla seçme hakkı kazanıp, birbirinden güzel sürpriz hediyelerden birinin sahibi olacak.

Tasarımı ve teknik detaylandırmalarıyla Gaziantepliler için Forum Gaziantep tarafından özel olarak geliştirilen kampanyada boş yok. Farklı kombinasyonlarla yanıp sönen 60 kutulu panelde durdurma butonuna basan ziyaretçiler, butona basıldığında ışık hangi numarada kaldıysa o numaraya tanımlanmış hediyeyi kazanacak. Kampanya süresince her katılımcı, gün içerisinde en fazla bir kez katılım gösterip hediyesini alabilecek.

3 ayda 12 bin hediye

Nisan ayından itibaren düzenlediği kazandıran kampanyalarıyla ziyaretçilerine 12 bine yakın sürpriz hediye kazandıran Forum Gaziantep, Şans Kutusu'nu 31 Aralık 2016 tarihine kadar sürdürecek ve ziyaretçilerini hediyelerle mutlu edecek.

Eğlenceli ve kazançlı alışverişin adresi Forum Gaziantep, ziyaretçilerini harcadıkça kazanmaları ve alışverişlerine değer katmaları için hafta içi her gün kampanyaya katılmaya davet ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber