Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Haziran 2016 - 11:53 Yorum: 0

Forum Gaziantep’te Sevimli Penguenler Çocukları Bekliyor

Forum Gaziantep Çocuk Kulübü, bu hafta sonu çocukları kutupların sevimli canlıları penguenlere hayat vermeye çağırıyor.

Forum Gaziantep’te Sevimli Penguenler Çocukları Bekliyor

Forum Gaziantep Çocuk Kulübü, bu hafta sonu çocukları kutupların sevimli canlıları penguenlere hayat vermeye çağırıyor. Sevimli Penguenler Atölyesi'nde minikler, farklı materyaller ile en neşeli ve eğlenceli penguenleri yapacak.

Forum Gaziantep Çocuk Kulübü, bu hafta Sevimli Penguenler Atölyesi ile minikleri ağırlayacak. Çocukların sosyalleşirken el becerilerini geliştirmesine olanak veren atölye çalışmasında, minikler penguenlerin renkli dünyası ile tanışacak.

26 Haziran Pazar günü 15.00 - 18.00 arasında yapılacak atölye çalışmasında minikler, fon kartonları, keçeler ve farklı materyaller kullanarak penguenler hazırlayacak, kutupların bu sevimli canlılarını kendi istedikleri renkler ve materyaller ile yorumlayacak.

Ücretsiz atölye çalışmasına Forum Gaziantep tüm çocuklar davet ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber