Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ağustos 2016 - 11:23 Yorum: 0

Forum Gaziantep’ten mis kokulu sabunlar

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü, kadınların farkındalıklarını geliştirerek evlerini güzelleştirmelerini sağlayan etkinliklerine devam ediyor.

Forum Gaziantep’ten mis kokulu sabunlar

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü, kadınların farkındalıklarını geliştirerek evlerini güzelleştirmelerini sağlayan etkinliklerine devam ediyor. 20 Ağustos Cumartesi günü yapılacak Kokulu Sabunlar Atölyesi ile kadınlar, özel şekilli ve kokulu sabun yapacak.

Forum Gaziantep'in her hafta ilgiyle takip edilen Kadınlar Kulübü, bu hafta da kadınları Kokulu Sabunlar Atölyesi'ne bekliyor. 20 Ağustos Cumartesi günü 15.00 – 18.00 saatlerinde yapılacak ücretsiz etkinlikte kadınlar, benmari tekniği ile istedikleri şekilde ve sevdikleri kokuda sabunlar yapacak.

Benmari tekniği, ısıya temas etmeden eritme işlemine verilen addır. İşlem sırasında tencere içine su ekleniyor ve kaynama noktasına getirilip altı kısılıyor. İçine daha küçük bir tencere konuluyor ve içine su temas ettirmeden ısıtılıp eritilecek sabun malzemesi konuluyor. Eridikten sonra kalıplara dökülen sabunlar, sabun boyası ile renklendiriliyor.

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü, 2016 sonuna kadar her cumartesi kadınlara özel atölye çalışmaları düzenlemeye devam edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber