Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 19 Eylül 2016 - 14:18 Yorum: 0

Forum Mersin ziyaretçileri, Neuroland ile zihin güçlerini kontrol etti

Forum Mersin Alış Veriş Merkezi, beyin gücü ile nesneleri kontrol etme programları yönetme etkinliklerinin yer aldığı Neuroland'i ağırladı.

Forum Mersin ziyaretçileri, Neuroland ile zihin güçlerini kontrol etti

Forum Mersin Alış Veriş Merkezi, beyin gücü ile nesneleri kontrol etme programları yönetme etkinliklerinin yer aldığı Neuroland'i ağırladı. Birbirinden renkli zihin oyunlarının yer aldığı etkinlik, ziyaretçilere farklı deneyimler yaşattı.

Forum Mersin düzenlediği farklı etkinliklerle ziyaretçilerine unutulmaz deneyimler yaşatmaya devam ediyor. Beyin gücü ile nesneleri kontrol eden etkinliklerin yer aldığı Neuroland, Mersinliler ile buluştu.

Okula dönüş heyecanı yaşayan minik ziyaretçilerin de sürpriz hediyeler kazandığı Neuroland'de, birbirinden farklı oyunlarla katılımcılar zihin güçlerini test etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber