Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 16 Nisan 2022 - 20:53 Yorum: 0

Fransa’da iklim aktivistleri cumhurbaşkanı adaylarını protesto etti

Fransa'nın başkenti Paris'te, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile Cumhurbaşkanı Adayı Marine Le Pen'in çevre programları iklim aktivistleri tarafından protesto...

Fransa’da iklim aktivistleri cumhurbaşkanı adaylarını protesto etti

Fransa'nın başkenti Paris'te, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile Cumhurbaşkanı Adayı Marine Le Pen'in çevre programları iklim aktivistleri tarafından protesto edildi.

İklim aktivistleri Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Cumhurbaşkanı Adayı Marine Le Pen'in çevre programlarını protesto etmek için Türk mahallesindeki büyük bulvarda bir araya geldi. Kamyonlarla getirdikleri saman balyalarını bulvara koyan Yokoluş İsyanı adlı çevreci grup, bulvardan araçların geçmesine engel olarak oturma eylemi düzenledi. Oturma eyleminin ardından iklim aktivistleri bulvarda dans ederek meditasyon yaptı.

Fransa'daki seçim sisteminin kendilerini 2 cumhurbaşkanı adayından birini tercih etmek zorunda bıraktığını belirten aktivistler, her iki adayın da çevreyle ilgili yeterli programı olmadığını açıkladılar.

Yokoluş İsyanı grubu üyesi aktivistlerden bazıları 3 günlük eylem için hazırlandıklarını söylerken, polisin uzun süre bulvarın kapatılmasına izin vermeyeceği ifade edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber