Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 27 Mart 2015 - 14:03 Yorum: 0

Fransa'daki uçak kazası

Antalya'da yaşayan Alman vatandaşları, Almanya'nın Antalya Konsolosluğu'nda açılan taziye defterine kazada hayatını kaybedenler için başsağlığı dileklerini yazdı

Fransa'daki uçak kazası

ANTALYA (AA) - Almanya Federal Cumhuriyeti'nin Antalya Konsolosluğu'nda, Fransa'daki uçak kazasında hayatını kaybedenler için taziye defteri açıldı.

Alman vatandaşları, taziye defterine ölenler için başsağlığı dileklerini yazdı, böyle bir olayın tekrar yaşanmaması için temennide bulundu.

Almanya'nın Antalya Konsolosu Martin Vetter, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uçak kazası nedeniyle büyük üzüntü duyduklarını dile getirdi. Hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dileyen Vetter, "Çok üzüntü duyuyoruz. Bu yüzden de bu taziye defterini açtık. Herkes üzüntüsünü burada paylaşabilir" dedi. 

Antalya'da yaşayan Alman vatandaşı Ekaterina Granitowa, kaza nedeniyle canının yandığını, annesini, babasını ve çocuklarını kaybedenler için üzüldüğünü ifade etti. 

Hayatını kaybedenlerin aileleri ve yakınlarına başsağlığı dileyen Alman vatandaşı Neslihan Gök ise bu olayların tekrarının yaşanmaması için dua ettiğini söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber