Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 31 Ocak 2015 - 02:48 Yorum: 0

Fransız Charlie Hebdo Dergisi lanetlendi

Beyazay Derneği Başkanı Prof.Dr Aysun Bay Karabulut, "Peygamber Efendimizin karikatürize edilmesinin ifade özgürlüğü olarak görülemeyeceğini de tüm dünyaya haykırıyoruz." dedi.

Fransız Charlie Hebdo Dergisi lanetlendi

MALATYA - Beyazay Derneği Başkanı Prof.Dr Aysun Bay Karabulut, "Peygamber Efendimizin karikatürize edilmesinin ifade özgürlüğü olarak görülemeyeceğini de tüm dünyaya haykırıyoruz." sözleri ile Hz. Muhammed'i tasvir eden karikatürlerin yayımlanmasını protesto etti

Beyazay Derneği tarafından organize edilen, Engelli Çocuklar ve ailelerinin katıldığı kahvaltı etkinliğine Malatya Valisi Süleyman Kamçı’nın eşi Ayşe Kamçı, Malatya Büyükşehir belediye başkanı Ahmet Çakır’ın eşi Fatoş Çakır, Beyazay Derneği Başkanı Prof.Dr Aysun Bay Karabulut katıldı.

Etkinlikte konuşma yapan Prof.Dr. Aysun Bay Karabulut "Fransa’daki Charlie Hebdo Dergisine yapılan silahlı saldırıyı kabul etmediğimizi belirtiyoruz. Ancak Peygamber Efendimizin karikatürize edilmesinin ifade özgürlüğü olarak görülemeyeceğini de tüm dünyaya haykırıyoruz."dedi.

Etkinlik katılımcıların birlik ve beraberlik mesajları sonrası günün anısına çekilen fotografla son buldu.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber