Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Ekim 2020 - 14:29 Yorum: 0

Fransız sanatçının "yardımlaşma zinciri" Haliç’te

Fransız sanatçı Saype'nin "Beyond Walls" projesinin 8'inci ayağı İstanbul oldu.

Fransız sanatçının 'yardımlaşma zinciri' Haliç’te

Fransız sanatçı Saype'nin "Beyond Walls" projesinin 8'inci ayağı İstanbul oldu. Saype adıyla tanınan Guillaume Legro isimli sanatçı, birlik, beraberlik ve yardımlaşmayı simgelemek için Haliç'te çimenlerin üzerine tokalaşmış el sembolünü çizdi. Dev eser drone ile havadan görüntülendi.

Fransız sanatçı Saype'nin geçen yıl başlattığı "Beyond Walls" projesinin 8'inci eserini İstanbul'da yaptı. Daha önce Avrupa ve Afrika kıt'alarını buluşturan Saype, bu kez de Avrupa ve Asya'yı kavuşturmak için İstanbul'u seçti. Sanatçı Haliç'te bulunan 6 bin 300 metrekareden oluşan platform üzerine birlik, beraberlik ve yardımlaşmayı simgeleyen iç içe geçen, tokalaşmış elleri çizdi. Dev eser drone ile havadan da görüntülendi.

Fransız sanatçının "yardımlaşma zinciri" Haliç’te

Fransız sanatçının "yardımlaşma zinciri" Haliç’te

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber