Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 22 Kasım 2016 - 14:28 Yorum: 0

Freestyle Futbol Türkiye Şampiyonası İzmir’de yapılacak

11 Aralık Pazar günü İzmir'de düzenlenecek olan Freestyle Futbol Türkiye Şampiyonası'nın tanıtım toplantısında konuşan Sporlab Ajans Başkanı Tolga...

Freestyle Futbol Türkiye Şampiyonası İzmir’de yapılacak

11 Aralık Pazar günü İzmir'de düzenlenecek olan Freestyle Futbol Türkiye Şampiyonası'nın tanıtım toplantısında konuşan Sporlab Ajans Başkanı Tolga Şenel, katılımcıların futbol, müzik ve dansı birleştireceği etkinliğin Türkiye Şampiyonası olarak ilk kez düzenleneceğini söyledi.

Freestyle Futbol Türkiye Şampiyonası 11 Aralık Pazar günü İzmir'de gerçekleştirecek. Organizasyonun yapılacağı alışveriş merkezindeki tanıtım toplantısında konuşan Sporlab Ajans Başkanı Tolga Şenel, katılımcıların futbol, müzik ve dansı birleştireceği etkinliğin Türkiye Şampiyonası olarak ilk kez düzenleneceğini söyledi.

Yarışmacıların Avrupa ve Dünya Şampiyonasına katılım hakkı için puan kazanacağını bildiren Şenel, "Sokakta yapılan sporlar çok hızlı büyüyor, Türkiye de bu trendi takip ediyor. Freestyle futbol da bunlardan biri, biz de gelen talepleri değerlendirdik. Bu turnuvanın Türkiye'de yapılması çok anlamlıydı" dedi.

Yarışmada yer alacak isimlerden Erkan Yetim, freestyle futbola sahip çıkanlara teşekkür ederek, "Şampiyona freestyle futbolun gelişmesi adına çok güzel bir adım olacak. Büyük bir heyecanla 11 Aralık'ı bekliyoruz" diye konuştu. Şampiyonada yer alacak olan bir diğer sporcu Okan Toğrul ise futbolu çok sevdiğini, daha sonra da freestyle futbolla tanıştığını belirterek, "Freestyle futbol hayatımın yarısı oldu" dedi.

2012'de bir şampiyonada ikinci olan Burak Kaan ise o dönem Türkiye'de freestyle futbola önem verilmediği için bu spordan uzaklaştığını kaydetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber