Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 24 Mayıs 2017 - 13:43 Yorum: 0

Fren yerine gaza basan sürücü trafoya, banka ve aydınlatma direğine çarptı

ANTALYA (İHA) – Antalya'nın Manavgat ilçesinde fren yerine gaza basan kadın sürücünün kullandığı otomobil, önce trafoya, ardından banka ve aydınlatma...

Fren yerine gaza basan sürücü trafoya, banka ve aydınlatma direğine çarptı

ANTALYA (İHA) – Antalya'nın Manavgat ilçesinde fren yerine gaza basan kadın sürücünün kullandığı otomobil, önce trafoya, ardından banka ve aydınlatma direğine çarparak durabildi.

Kaza, sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fevzipaşa Caddesi üzerinde park halinde bulunan Melahat K.K.'nın kullandığı 07 CZA 01 plakalı otomobil, hareket etmesinin ardından karşı kaldırıma çıkarak trafoyu ve Manavgat Belediyesinin oturma bankını yıktıktan sonra kaldırımdaki aydınlatma direğine çarparak durabildi. Kopan elektrik kablosu otomobilin lastiğinin yanmasına neden olurken, şans eseri sürücünün burnu bile kanamadı. Kaza sırasında kaldırımda ve yolda kimsenin bulunmaması da faciayı önledi.

Kazanın ardından Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bankı kaldırarak kaza yerinde düzenleme yaparken, Akedaş ekipleri de kablolar koptuğu için tehlike oluşturan trafoya gerekli müdahaleyi yaptı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber