Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 26 Şubat 2022 - 15:58 Yorum: 0

FT Antalyaspor, Trabzonspor hazırlıklarına başladı

FT Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde karşılaşacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı.

FT Antalyaspor, Trabzonspor hazırlıklarına başladı

FT Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde karşılaşacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı.

Spor Toto Süper Lig'in açılış maçında deplasmanda Adana Demirspor ile golsüz berabere kalan FT Antalyaspor, puanını 32'ye yükseltti. Ligde 5 maçtır yenilgi yüzü görmeyen kırmızı-beyazlılar kalesinde ise sadece bir gol gördü. Güney ekibi deplasmanda kaybettiği Çaykur Rizespor maçının ardından Fatih Karagümrük'ü 3-0, Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup ederken; Gaziantep FK, Beşiktaş ve Adana Demirspor ile 0-0 berabere kaldı.

Zorlu Adana Demirspor deplasmanında da kalesini gole kapatan Antalyaspor, ayağının tozuyla geldiği kentte Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde karşılaşacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde Futbol Sorumlusu Nuri Şahin idaresindeki antrenmanda Adana Demirspor maçında forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaptı. Diğer futbolcular ise sahada hazırlıklarını devam ettirdi.

3 Mart Perşembe günü saat 20.30'daki karşılaşma Trabzon Medical Park Stadyumu'nda oynanacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber