Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 07 Mart 2015 - 16:58 Yorum: 0

Fuar İzmir'in logosu belli oldu

Mermer ve Doğaltaş Fuarı ile kapılarını 25 Mart'ta açılacak Fuar İzmir'in logosunda bilgi, beceri, deneyim, yenilik ve dostluğu sembolize eden yeşil, mavi, sarı, turkuaz ve kırmızı renkleri kullanıldı

Fuar İzmir'in logosu belli oldu

İZMİR (AA) - Mermer ve Doğaltaş Fuarı ile 25 Mart'ta kapılarını açacak Fuar İzmir'in logosunda bilgi, beceri, deneyim, yenilik ve dostluğu sembolize eden yeşil, mavi, sarı, turkuaz ve kırmızı renkleri kullanıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Fuar İzmir'in logo tasarımı, her biri farklı anlamlar taşıyan beş ayrı rengin kesişiminden oluştu. 

Akademisyen Ömer Durmaz tarafından tasarlanan ve tüm doğruların tek bir noktada birleştiği logoda mavi bilgiyi, turkuaz beceriyi, yeşil deneyimi, sarı yeniliği ve kırmızı ise dostluğu simgeliyor. 

 Dijital ortamlar düşünülerek tasarlanan logoda merkezde buluşan ya da merkezden dışa açılan doğrular, dijital ortamlarda hareketli hale getirilebiliyor. 

Misyonu "Katılımcıların işlerini büyütmelerine yardımcı olmak için var" şeklinde belirlenen Fuar İzmir'in vizyonu ise "Katılımcılar için doğru ortam ve koşulları İzmir farkıyla yaratmayı hedeflemek" olarak kabul edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber