Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 27 Ekim 2018 - 12:33 Yorum: 0

Fuarda Bursa’da sporu tartıştılar

Network Fuarcılık tarafından bu yıl ilki düzenlenen Sağlıklı Yaşam ve Spor Fuarı, Merinos AKKM Fuar Alanı'nda sürüyor.

Fuarda Bursa’da sporu tartıştılar

Network Fuarcılık tarafından bu yıl ilki düzenlenen Sağlıklı Yaşam ve Spor Fuarı, Merinos AKKM Fuar Alanı'nda sürüyor.

Fuarın ikinci gününde şehrin spor medyasının önemli isimlerinden Olay Medya Spor Müdürü Orhan Güney, Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy ve TSYD Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, Bursa'da Spor konulu panelde bir araya gelerek, şehirde gerçekleştirilen spor faaliyetleri konusunda değerlendirmelerde bulundu. Mahalli anlamda sportif olarak üst seviyede başarı yakalayamadığımıza değinen Süha Gürsoy, hayatından kesitler sunarken, genç sporculara öğütler verdi. Spor liselerinin önünün açılması gerektiğini söyleyen Orhan Güney ise, eğitimcilere büyük görevler düştüğünü dile getirirken, ilerleyen yıllarda bu topraklardan olimpiyat şampiyonları çıkması temennisinde bulundu.

TSYD Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi ise, günümüz sporcularının baş belası olan dopingin Türk sporuna darbe vurduğunu ifade etti. Genç sporculara nasihatte bulunan Ekmekçi, futbol haricinde spor branşlarına da gereken ilginin gösterilmesini isteyerek, bu vesileyle yeni başarıların gelebileceğini açıkladı.

Konuşmaların ardından panelistler davetlilerin sorularını cevapladı. Panel konuşmacılara verilen sertifika ile son buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber