Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 22 Temmuz 2017 - 21:18 Yorum: 0

Fuat Çapa: “Beklediğimiz ivmede gidiyoruz”

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, yeni sezon hazırlıklarını bekledikleri bir ivmede sürdürdüklerini söyledi.

Fuat Çapa: “Beklediğimiz ivmede gidiyoruz”

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, yeni sezon hazırlıklarını bekledikleri bir ivmede sürdürdüklerini söyledi. Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise takımdaki eksiklikleri en yakın zamanda gidermek zorunda olduklarını belirtti.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren TFF 1. Lig takımı Boluspor ile Süper Lig'in yeni ekibi Evkur Yeni Malatyaspor Bolu Atatürk Stadı'nda hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Boluspor sahaya Gökhan Değirmenci, Göksu Alhas, Umut Meraş, Alim Öztürk, Mamdou Diarra, İshak Çakmak, Guido Koçer, İrfan Başaran, Rydell Poepon, Chukwuma Akabueze ve Mitchell Te Vrede on biri ile çıktı.

Evkur Yeni Malatyaspor ise, Fabien Farnolle, Yalçın Ayhan, Murat Akça, İssam Chebake, Emanuel Dening, Michael Peraira, Godson Azubuike, Ferhat Kiraz, Eren Tozlu, Sunday Mba, Khalid Boutaib on biri ile mücadele etti. İlk yarısı golsüz biten karşılaşmanın ikinci yarısında Emanuel Dening 60'ıncı dakikada attığı golle takımını 1-0 ön geçirdi. Malatyaspor'un sonucu belirleyen golünü ise 85'inci dakikada Ahmet Aras kaydetti.

Çapa: "Genel olarak beklediğimiz ivmede gidiyoruz"

Karşılaşma sonunda açıklama yapan Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, hazırlık maçlarının oyunculardan beklenen performansı ve hafta içerisinde yapmış oldukları idmanları saha içerisinde görmek açısından önemli olduğunu belirterek, "Bugün zaman zaman iyi bir Boluspor vardı. Skor olarak bakacak olursak, rakipten daha az pozisyona girmedik. Bizim de çok net pozisyonlarımız vardı. Ama oyun olarak geçtiğimiz haftaki karşılaşmaya göre biraz daha gerisindeydik. Bu yorgunlukla da alakalı. Bu hafta daha çok yeni gelen arkadaşlarla maça başlayıp, onları adapte etmek istedik. Birinci devre gayet iyi oynadık ama ikinci devre yorulduktan sonra aksaklıklar çok net bir şekilde gözüktü. Genel olarak beklediğimiz ivmede gidiyoruz. Bundan sonra oynayacağımız karşılaşmalar bizim düzeyimizde olan rakipler olacak. Özellikle oynadığımız bu iki karşılaşmayı takımın defansif organizasyonunu görebilmek için almıştık. Bundan sonraki karşılaşmalar bizim ligimizde, direk rakibimiz olacak Adana ve Adana Demirspor gibi takımlar var. Onlarda tam olarak hem defansif anlamda hem de ofansif anlamda hangi seviyede olduğumuzu çok net bir şekilde göreceğiz" şeklinde konuştu.

Sağlam: "Verimli bir maç oldu"

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise yaptığı açıklamada, bazı eksiklerinin olduğunu ve kısa zaman içerisinde bu eksiklikleri gidermek zorunda olduklarını ifade ederek şunları kaydetti:

"Bu tür hazırlık maçlarını yapmamızın sebebi fiziksel anlamda nereden nereye geldik, sistem ve taktik ile ilgili neler kazandık bunları görebilmek. Bir de tam anlamıyla tanıyamadığımız oyuncular var, onları da görebilmek. Karşılaşmada güzel şeyler oldu ama çok eksiğimizin olduğu kesin. Dolayısıyla lige de çok fazla zamanımız kalmadı. Bu kısa zaman içerisinde bu eksiklerimizi gidermek zorundayız. İçeride hala eksiğimiz var. Defansif olarak takım halinde defans konusunda sıkıntılarımız var. Ofansif üretkenlik konusunda sıkıntılarımız var. Kadro kalitesini yükseltmemiz lazım. Halen 3 yada 4 tane çok iyi oyuncuya ihtiyacımız var. Bunları da bu zaman içerisinde halletmeye çalışacağız. Verimli bir maç oldu. Hatalarımız da var ama bunları da azaltmaya çalışacağız."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber