Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 05 Mayıs 2016 - 14:50 Yorum: 0

Futbol Buluşmaları’na İnönü Üniversitesi De Katıldı

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim koordinesinde futbolun geleceği için hazırlanan projelerin akta..

Futbol Buluşmaları’na İnönü Üniversitesi De Katıldı

MALATYA (İHA) Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim koordinesinde futbolun geleceği için hazırlanan projelerin aktarıldığı ve katılımcıların katkısıyla ortaya yeni projelerin çıkarılmasının amaçlandığı Futbol Buluşmaları’nın üniversiteler etabı, TFF’nin Riva’da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapıldı.
Terim, toplantıda Spor Bilimleri Fakültesi Dekanları ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürleri ile bir araya geldi. Malatya’dan da İnönü Üniversitesi’ni temsilen organizasyona BESYO müdür yardımcıları Yar. Doç. Dr. Emin Kafkas ve Öğretim Görevlisi Murat Kayapınar katıldı.
Organizasyon açılışında konuşan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, günümüzde spor ile bilimin ayrılmaz bir ikili olduğunu vurgulayarak, üniversitelerle yapılacak çalışmaların futbolun gelişimi açısından önemine değindi. TFF’nin halen üniversitelerle işbirliği içinde birçok proje yürüttüğünü ifade eden Fatih Terim, bu toplantıdan çıkacak fikirler ile bu projelere yenilerinin ekleneceğine inandığını söyledi.
“FAYDALI BİR TOPLANTI OLDU”
Toplantıyla ilgili açıklamalarda bulunan İnönü Üniversitesi BESYO Müdür Yardımcısı Yar. Doç. Emin Kafkas, oldukça faydalı bir toplantı olduğunu kaydederek, “Malatya İnönü Üniversitesi’ni temsilen böyle bir toplantıda bulunmak gurur verici. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim önderliğinde hem sporumuz hem de futbolumuz açısında faydalı bir toplantı oldu. Umarım, Murat Kayapınar hocamla birlikte buradan edindiğimiz izlenim ve tecrübeleri Malatya için kullanabiliriz. Öğrencilerimizin de bu tür toplantılara katılımlarını sağlayabilmek için, önümüzdeki süreçlerde önemli projeleri hayata geçirmek istiyoruz.” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber