Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 22 Ağustos 2014 - 21:48 Yorum: 0

Futbol: Hazırlık maçı

Kemer Tekirovaspor: 1 - Irak Olimpik Milli Takımı: 5

Futbol: Hazırlık maçı

ANTALYA (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Kemer Tekirovaspor, Irak Olimpik Milli Takımı ile oynadığı hazırlık maçında 5-1 mağlup oldu.

Hazırlılarını sürdüren Kemer Tekirovaspor, Dr. Fehmi Öncel Stadı'nda Irak Olimpik Milli Takımı ile karşılaştı. Karşılaşmaya temkinli başlayan her iki takımda ilk yarıda vasat bir futbol ortaya koydu. Maçın 23. dakikasında Irak Olimpik Milli Takımı, kazandığı penaltıyı gole çevirdi ve ilk yarı konuk ekibin 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına tamamen farklı bir kadro ile sahaya çıkan Kemer Tekirovaspor, aradığı golü bir türlü bulamadı. Irak Olimpik Milli Takımı maçın 54, 67 ve 78. dakikalarında bulduğu gollerle 4-0'lık farkı yakaladı. Kemer Tekirovaspor ise aradığı golü maçın 83. dakikasında Murat ile buldu: 1-4.

Karşılaşmanın 89. dakikasında Irak Olimpik Milli Takımı bir gol daha bularak sahadan 1-5 gibi farklı bir skorla ayrıldı.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Kemer Tekirvaspor Teknik Direktörü Sait Taş, Irak Olimpik Milli Takımı ile oynadıkları maçın çok zor olduğunu, takımın eksiklerini görme fırsatı yakaladıklarını söyledi.

Hazırlıklarına ara vermeden devam edeceklerini belirten Taş, takımın günden güne daha iyi gittiğini ve lige çok iyi hazırlandıklarını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber