Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 30 Ocak 2015 - 17:28 Yorum: 0

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Pazarspor, Süper Lig ekibi Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'dan Tayyip Kanarya ve Tuğay Adamcıl ile Tepecikspor'dan Ali Görkem Aydın'ı renklerine bağladı

Futbol: Spor Toto 2. Lig

RİZE (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Pazarspor, Tepecikspor'dan Ali Görkem Aydın ile Süper Lig ekibi Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'dan Tayyip Kanarya ve Tuğay Adamcıl ile sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Pazarspor 2. Başkanı ve Genel Sekreteri Doğan İnce, ara transfer döneminin bitimine az bir sürenin kaldığını ve Pazarspor olarak çalışmalara hız kazandırdıklarını söyledi.

Transfer çalışmaları kapsamında takım kadrosuna tecrübelerine güvendikleri futbolcuları katmaya devam ettiklerini ifade eden İnce, "Şafak Bayraktar, Hasan Erdi Aslan'ın ve Gazanfer Aydın'ın  transferlerinin ardından Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'dan Tayyip Kanarya ve Tuğay Adamcıl'ı sezon sonuna kadar kiralayarak Pazarspor'un renklerine bağladık. Ayrıca Tepecikspor'un stoper oyuncusu Ali Görkem ile 1,5 yıllığına anlaştık. Son olarak da altyapı oyuncularımızdan Cem Aktaş'ı bugün profesyonel yaparak A takım kadromuza dahil ettik" diye konuştu.

İnce, oyunculardan Nezir Özer ile sözleşmelerini karşılıklı feshederek yollarını ayırdıklarını belirterek, "İnşallah pazar günü oynayacağımız Hatay maçını kazanarak kayıplarımızı telafi eder ve kendimizi taraftarımıza affettiririz" dedi.

Konuşmaların ardından transferi gerçekleştirilen oyuncular, kendilerini Pazarspor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber