Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 17 Eylül 2014 - 15:23 Yorum: 0

Futbol: Türkiye Kupası

Kocaeli Birlikspor Başkanı Aydın: "Sahamızda büyük takımlardan biriyle karşılaşacak tura kadar çıkarız diye düşünüyorum"

Futbol: Türkiye Kupası

KOCAELİ (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Kocaeli Birlikspor Başkan Murat Aydın, Türkiye Kupası ikinci turunda deplasmanda Sandıklıspor ile yapacakları maça ilişkin, "Sahamızda büyük takımlardan biriyle karşılaşacak tura kadar çıkarız diye düşünüyorum" dedi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci tura kalan takımların güçlü ekipler olduğunu belirterek, üst ve alt liglerden birçok takımın bu turda mücadele edeceğini söyledi.

İyi bir kura çektiklerini ve kupada üst turlarda mücadele etmek istediklerini dile getiren Aydın, "Sahamızda büyük takımlardan biriyle karşılaşacak tura kadar çıkarız diye düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Aydın, Sandıklıspor ile ilgili çeşitli analizler yaptıklarını, deplasmanda güzel bir maç olacağını vurgulayarak, "İnşallah kazanan Kocaeli olur. Kupada iyi kura çekmek de önemli. Böyle olursa bunu en iyi şekilde değerlendiririz" şeklinde konuştu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber