Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 18 Eylül 2014 - 10:03 Yorum: 0

Futbol: Türkiye Kupası

Derincespor Teknik Direktörü Balkaya: "Turu atlayacağımıza inanıyoruz"

Futbol: Türkiye Kupası

KOCAELİ (AA) - Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Derincespor Teknik Direktörü Ali Asım Balkaya, Türkiye Kupası ikinci turunda deplasmanda Spor Toto 2. Lig takımlarından Fethiyespor'la yapacakları maça ilişkin, "Turu atlayacağımıza inanıyoruz" dedi.

Balkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi bir kura çektiklerini belirterek, Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig takımlarının da kurada yer aldığını anımsattı.

"Turu atlayacağımıza inanıyoruz" diyen Balkaya, lig fikstüründen dolayı kısa sürede 2 farklı kente yolculuk yapacaklarını kaydetti.

Balkaya, kupada üst turlarda mücadele etmek istediklerini dile getirerek, "Ligde cumartesi günü deplasmanda 68 Yeni Aksarayspor'u yenip hafta içi de tur atlarsak bizim için çok iyi olacak. 7 günde 3 maç yaptık, 7 puan aldık. Bu nedenle takımın moral ve motivasyonunun iyi olması bizi sevindiriyor. Bir üst tura çıkarsak muhtemelen ya Spor Toto Süper Lig ya da PTT 1. Lig takımlarından biriyle eşleşeceğiz. Bu durum hem kenti hem de bizi olumlu etkiler" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber