Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 19 Eylül 2014 - 00:18 Yorum: 0

Futbol: UEFA Avrupa Ligi

L grubundaki ilk maçında Trabzonspor, deplasmanda Metalist Kharkiv'i 2-1 mağlup etti

Futbol: UEFA Avrupa Ligi

ANKARA (AA) - UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda Trabzonspor, haftanın ilk maçında deplasmanda Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımını 2-1 mağlup etti. 

Lviv kentinde oynanan karşılaşmada Trabzonspor 25. dakikada Constant ile golü bularak ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda biraz daha defansif oyun ortaya koyan bordo-mavililer rakibinin Homenyuk ile bulduğu gole engel olamadı ve maçta 1-1 eşitlik sağlandı. Karşılaşmanın uzatma bölümünde serbest vuruşta Trabzonsporlu Papadopoulos 90+4. dakikada golü bularak, takımının 2-1 galip gelmesini sağladı.

Grubun diğer maçında ise Polonya temsilcisi Legia Varşova, sahasında Belçika ekibi Lokeren'i konuk etti. Karşılaşma, ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğünde tamamlandı. Legia Varşova'nın tek golünü 58. dakikada Radovic kaydetti. 

L Grubu'nda ikinci hafta maçları 2 Ekim Perşembe oynanacak. Trabzonspor sahasında Polonya ekibi Legia Varşova ile karşılaşırken, Lokeren de sahasında Metalist Kharkiv ile mücadele edecek.

Grupta oluşan puan durumu şöyle:

TAKIMLAR O G B M A Y P
1-Trabzonspor 1 1 0 0 2 1 3
2-Legia Varşova 1 1 0 0 1 0 3
3-Metalist Kharkiv 1 0 0 1 1 2 0
4-Lokeren 1 0 0 1 0 1 0
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber