Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 17 Aralık 2014 - 22:58 Yorum: 0

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

Gaziantepspor: 0 - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: 0

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

Stat: Kamil Ocak

Hakemler: Bülent Birincioğlu, Erkan Akbulut, Mehmet Salih Mazlum

Gaziantepspor: Eray (Dk. 81 Mustafa Durak), Emre, Oğuzhan, Costly, Abdulkadir, Grando, Barış, Binya, Koray (Dk. 46 Serhan), Muhammed İldiz, Ontivero (Dk. 16 İbrahim Akın)

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Atilla, Özgür (Dk. 81 Erkam), Josef, Javadov, Muhammed Demirci, Erdal, Ahmet, Mehmet, İbrahim (Dk. 46 Deumi), Yücel, Ramazan (Dk. 72 Mahmut)

Sarı kart: Dk. 32 Binya (Gaziantepspor)

GAZİANTEP  (AA) - Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda Gaziantepspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.

8. dakikada Javadov, ceza sahasına kadar taşıdığı topu, Özgür Çal'a aktardı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Özgür Çal'ın vuruşunda top auta gitti. 

41. dakikada Costly'nin pasıyla ceza alanına giren Emre'nin vuruşunda rakip futbolcuya çarpan top kornere çıktı.  

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi. 

52. dakikada Barış'ın yaptığı ortaya Abdulkadir'in vole vuruşunda top, kalenin üstünden auta gitti.

90+2. dakikada ceza alanına giren Muhammed Demir, ara pasıyla topu Erdal'a aktardı. Bu futbolcunun vuruşunda meşin yuvarlak dışarı gitti. 

Karşılaşma 0-0 tamamlandı.

Bu arada karşılaşma, Pakistan'ın Peşaver kentinde, Taliban militanlarının bir okula yönelik düzenlediği baskında hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşunun ardından başladı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber