Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 20 Mart 2015 - 14:33 Yorum: 0

Futbolcu Berkan'ın kanserle mücadelesi

Yakalandığı lenf kanseri nedeniyle sahalardan uzak kalacak olan Mersin İdmanyurdu oyuncusu Berkan Afşarlı, "hayatının en zorlu maçı"ndan galip çıkmayı hedefliyor

Futbolcu Berkan'ın kanserle mücadelesi

MERSİN (AA) - SEZGİN PANCAR -  Yakalandığı lenf kanseri nedeniyle sahalardan uzak kalacak olan Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun 24 yaşındaki oyuncusu Berkan Afşarlı, bir an önce hastalığını atlatıp formasına kavuşmak istiyor. 

Kırmızı-lacivertli takımın ligde oynayacağı Gaziantepspor maçı öncesi yaptığı antrenmana gelerek arkadaşlarını yalnız bırakmayan Afşarlı, AA muhabirine, camiaya soğuk su etkisi yaratan hastalığının çıkış sürecini anlattı.

Yaklaşık 4 hafta önce boğazındaki lenf bezlerinin şişmesinin ardından yapılan kontrollerde hastalığın ortaya çıktığını belirten Afşarlı, "Hastalığın ne olduğunu çabuk öğrendik. Evresinin erken olması çok iyi bir şey. Kısa süre tedavi göreceğim, sonra da inşallah sağlığıma kavuşacağım ve sahalara döneceğim" dedi.

Tedavisinin başladığını kaydeden Afşarlı, "Kemoterapi görüyorum şu an. İki haftada bir terapiye giriyorum. Tedavi iyi geçiyor, kendimi iyi hissediyorum" diye konuştu.

Afşarlı, hastalığının ortaya çıkmasının ardından taraftarların kendisine çok sayıda geçmiş olsun mesajı gönderdiğini ifade ederek iyi dileklerin kendisine güç verdiğini söyledi.

Almanya doğumlu orta saha oyuncusu Berkan Afşarlı, İsviçre ekibi FC Wil'den geçen yıl transfer olduğu Mersin İdmanyurdu'nun Spor Toto Süper Lig'e yükselme sürecinde önemli rol oynamıştı.

Berkan, bu sezon sadece Ziraat Türkiye Kupası'nda iki maçta forma giydi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber