Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
20:47 Başakşehir’de seyir halindeki kamyon alev alev yandı20:42 Uşak’ta trafik kazası: 5 yaralı20:40 Trabzonspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını tamamladı20:40 Beyoğlu’nda 23 Nisan coşkuyla kutlandı20:39 TFF, Süper Lig’de 33. haftanın VAR kayıtlarını açıkladı20:39 Bakan Tunç: "DEM, terör örgütüne mesafe koymalı, demokratik siyaset isteyen...20:39 Giresun’da derede sürüklenen araçta mahsur kalan 5 kişi kurtarıldı20:34 Şişli’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı20:32 23 Nisan Ataşehir’de coşkuyla kutlandı20:31 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Özgür Özel’den görüşme talebi geldi. Ö...20:24 Pandemiyle başladı, gelenek haline gelen kutlama 4 yıldır devam ediyor20:23 Bakan Güler: "Irak ile ortak bir harekat merkezi kurulması konusunda iki ta...20:22 Kuşadası’nda uzun namlulu silahlarla ateş açılan işletme mühürlendi20:18 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile TBMM’d...20:14 CHP Genel Başkanı Özel, eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i ziyaret ett...20:12 Eyüpsultan’da Ada Nur Uzuner’in ölümüyle ilgili 10 şüpheli adliyeye sevk ed...20:12 Hisarcık’ta kaybolan 55 küçükbaş hayvanı jandarma buldu20:10 Marmaris’teki 23 Nisan kortejinde 104. yıl coşkusu20:08 Fransa’da terör örgütü PKK’yı finanse ettikleri gerekçesiyle 8 kişi gözaltı...20:07 İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Taksim’de 1 Mayıs kutlanması bir yasaklama deği...
23 Nisan
Spor 11 Aralık 2018 - 18:43 Yorum: 0

Futbolculara şok sözler: "Bir daha ki sefere kazma sapıyla geliriz"

Spor Toto 1. Lig'de istikrarsız sonuçlar alan Altay'da bir grup taraftar, idman sahasına giderek oyunculara tepki gösterdi.

Futbolculara şok sözler: 'Bir daha ki sefere kazma sapıyla geliriz'

Spor Toto 1. Lig'de istikrarsız sonuçlar alan Altay'da bir grup taraftar, idman sahasına giderek oyunculara tepki gösterdi. Taraftarların, "Bir daha ki sefere kazma sapıyla geliriz" demesi dikkat çekti.

Aldığı kötü sonuçlarla küme düşme hattıyla arasında bir puan kalan Altay'da, Osmanlıspor maçı hazırlıkları sürerken, bugün yapılan idmandan önce beklenmedik bir gelişme yaşandı. Antrenman öncesinde Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'ne gelen bir grup taraftar, alınan kötü sonuçlardan dolayı teknik ekip ve oyunculara tepki gösterdi. İdmanın başlamasına kısa bir süre kala oyuncuları toplayan tribün lideri, kötü gidişten dolayı futbolculara hitaben bir konuşma yaptı.

Taraftarlar: "Aldığınız paranın hakkını verin. Sahada ruh görmek istiyoruz"

Takımın ruhsuz olduğunu savunan tribün lideri, kötü gidişin devam etmesi durumunda bir daha ki sefere kazma saplarıyla geleceklerini söyledi. Futbolculara hitap eden taraftar, "Lafla torba dolmuyor. Bir derdiniz bir sıkıntınız mı var? Adana Demirspor'a üç tane attık, Hatayspor ile berabere kaldık ne güzel gidiyorduk. Altınordu'ya yenildik. Eskişehir deplasmanında sahada ruh yoktu. Siz ölmezsiniz belki; ama biz bu arma için ölürüz. Aldığınız paranın hakkını verin. Sahada ruh görmek istiyoruz. Mücadele ettiğinizde yenilseniz bile taraftar sizi alkışlıyor. Söz bitti. Bir daha ki sefere kazma saplarıyla geliriz. Bu tarafa özür borcunuz var. Kalan iki maçı yenin bu iş bitsin" dedi.

Oldukça konuşulacak olan açıklamaların ardından taraftarlar tesislerden ayrıldı.

Futbolculara şok sözler: "Bir daha ki sefere kazma sapıyla geliriz"

Futbolculara şok sözler: "Bir daha ki sefere kazma sapıyla geliriz"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber