Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 26 Eylül 2017 - 15:03 Yorum: 0

Futbolist ve Sennheiser ortaklığı ile FIFA 18 macerası başlıyor

Futbol ve eSpor haberlerini tek çatı altında toplayan Futbolist, oyuncusu İsmail Can "Isopowerr" Yerinde ve takım sponsoru Sennheiser ile FIFA 18 için ilk...

Futbolist ve Sennheiser ortaklığı ile FIFA 18 macerası başlıyor

Futbol ve eSpor haberlerini tek çatı altında toplayan Futbolist, oyuncusu İsmail Can "Isopowerr" Yerinde ve takım sponsoru Sennheiser ile FIFA 18 için ilk kez konsol başına geçiyor.

Türkiye distribütörlüğünü Bircom'un üstlendiği Sennheiser, teknolojik deneyimini kullanıcılarla buluşturarak heyecan dolu dakikalar yaşatacak. İnternet üzerinden canlı olarak yayınlanacak "FIFA 18 Paket Açımı Etkinliği"nde, bir şanslı izleyiciye çekilişle Sennheiser GSP 300 kulaklık hediye edilecek.

Sennheiser, Futbolist ile birlikte FIFA 18 macerasını başlatıyor. Sennheiser sponsorluğunda bugün ünlü isimlerin de katılımıyla gerçekleştirilecek "FIFA 18 Paket Açımı Etkinliği" internet üzerinden yayınlanacak. Ünlü isimler futbol bilgilerini konuşturup yeni çıkan FIFA 18 oyunundaki hünerlerini sergileyecekler.

18:00-19:30 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlik esnasında sorulan sorulara doğru cevap veren izleyiciler arasından yapılacak çekilişle bir şanslı izleyici Sennheiser GSP 300 kulaklığın sahibi olacak.

Çekilişle hediye olarak verilecek olan Sennheiser'ın kulak çevreleyen oyuncu kulaklığı GSP 300, sınıfının en iyi akustik yalıtımı ve yayıncı kalitesinde gürültü engelleyici mikrofonu ile oyuncuyu oyunun içinde tutuyor. Oyun tutkunları, GSP 300 sayesinde daha üstün netlik ve gerçeklik ile oyun keyfini zirveye taşıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber