Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Eylül 2016 - 10:28 Yorum: 0

Futbolun değişen kuralları Bayraklı’da anlatıldı

Bayraklı Belediyesi Spor Müdürlüğü "Gelişen futbolun değişen yüzü" konulu seminer düzenledi.

Futbolun değişen kuralları Bayraklı’da anlatıldı

Bayraklı Belediyesi Spor Müdürlüğü "Gelişen futbolun değişen yüzü" konulu seminer düzenledi. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda Bayraklılı futbolcu katıldı. Spora yaptığı yatırımlarla İzmir'de örnek olan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, " Spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Bayraklı Belediyesi Postacılar İsmet İnönü Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe Bayraklı'daki amatör takım futbolcuları, teknik heyetleri ve Master Takımlarının sporcuları katıldı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından görevlendirilen İl hakem kurulu başkanı klasman gözlemci federasyon eğitmeni Doktor Raci Köprülü'nün konuşmacı olarak katıldığı seminerde "Gelişen Futbolun Değişen Kuralları " masaya yatırıldı. Köprülü, Bayraklı'daki sporculara ve spor adamlarına yeni kuralları anlatırken, sporun temel amacının iyi bireyler olarak sportif aktiviteler yapmak olduğunu vurguladı. Master ve Amatör takım yöneticileri ile antrenörlerin de yakından takip ettiği seminere ilgi yoğun oldu. Futbolda değişen kuralları detaylarıyla ele alan Köprülü, sporcuların merak ettiği konulardaki sorulara da yanıt verdi.

"Desteklerimiz sürecek"

Spora yapılan desteklerle adından söz ettiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yapılan spor tesislerinden faydalanan bir çok sporcunun kısa süredeki başarısıyla gurur duyduklarını belirtti. Karabağ, "Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın yollarından biri de spor yapmak. Elimizden geldiğince spora ve sporcularımıza destek vermeye devam edeceğiz. Onların başarısı Bayraklı'yı, bizleri gururlandırıyor. Kısa zamanda elde edilen başarılar bizleri memnun ediyor" dedi.

Futbolun değişen kuralları Bayraklı’da anlatıldı

Futbolun değişen kuralları Bayraklı’da anlatıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber