Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Eylül 2014 - 10:58 Yorum: 0

"Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" projesi

SİİRT (AA) -  Gençlik ve Spor Bakanlığının hayata geçirdiği Futbolun Ustaları, Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor Projesi kapsamında eski milli futbolcular, Siirt'te gençlerle buluşacak.Gençlik...

'Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor' projesi

SİİRT (AA) -  Gençlik ve Spor Bakanlığının hayata geçirdiği Futbolun Ustaları, Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor Projesi kapsamında eski milli futbolcular, Siirt'te gençlerle buluşacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Siirt Gençlik Merkezi Müdürü İrfan Tekin, yaptığı açıklamada, Türk futbolunun unutulmaz yıldızlarının Siirt'te gençlerle futbol üzerine söyleşi ve maç yapacağını söyledi.

Tekin, "Futbol Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" projesi kapsamında ilk olarak Tanju Çolak, Ali Gültekin, Hasan Şaş, Hami Mandıralı ve Semih Yuvakuran 23 Eylül'de Barden Ote'de Siirtli gençlerle futbol üzerine söyleşi yapacak, ardından gençlerle maç yapacağını bildirdi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber