Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 30 Ekim 2014 - 18:43 Yorum: 0

"Futbolun Ustaları, Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor Projesi"

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği "Futbolun Ustaları, Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor Projesi" kapsamında eski milli futbolcular, Ağrı'da gençlerle maç yaptı

'Futbolun Ustaları, Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor Projesi'

AĞRI (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği "Futbolun Ustaları, Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor Projesi" kapsamında eski milli futbolcular, Ağrı'ya geldi.

Eski milli futbolculardan Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Hasan Şaş, Hakan Ünsal, Ogün Temizkanoğlu, Ali Gültiken ve Semih Yuvakuran kent merkezindeki bir otelin toplantı salonunda, amatör kız ve erkek sporcularla sohbet etti.

Sporcuların sorularını yanıtlayan ve sorunlarını dinleyen futbolcular, gençlere çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Eski milli futbolcular daha sonra Vali Mehmet Tekinarslan'ı makamında ziyaret ederek, kentteki spor faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Tekinarslan, futbolun ustalarını kentte ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, futbolculara çeşitli hediyeler verdi.

Vaililik binası önünde Tekinarslan ile hatıra fotoğrafı çektiren futbolcular, Belediye Başkanı Sırrı Sakık ile Cumhuriyet Caddesi'ni gezdi.

Vali Lütfü Yiyenoğlu Stadyumu'nda, Şöhretler-Ağrı Gençlerbirliği maçına çıkan eski milli futbolcular, müsabakayı 6-2 kazandı.

Şöhretlerin gollerini Vali Tekinarslan, Belediye Başkan Yardımcısı Halef Keklik, eski milli futbolcular Hami Mandıralı, Tanju Çolak ve Hasan Şaş attı.

Maçın ardından futbolcular, taraftarlara futbol topu dağıttı.

Çolak, amaçlarının proje kapsamında gençleri spora kazandırmak olduğunu söyledi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber