Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Ekim 2014 - 20:13 Yorum: 0

"Futbolun Ustaları, Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor Projesi"

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği proje kapsamında Ağrı'ya gelen eski milli futbolculara plaket verildi

'Futbolun Ustaları, Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor Projesi'

AĞRI (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği "Futbolun Ustaları, Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor Projesi" kapsamında Ağrı'ya gelen eski milli futbolculara plaket verildi.

Kentteki bir otelde düzenlenen törene, Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, Belediye Başkanı Sırrı Sakık ile eski milli futbolcular Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Hasan Şaş, Hakan Ünsal, Ogün Temizkanoğlu, Ali Gültiken ve Semih Yuvakuran katıldı.

Vali Tekinarslan, yaptığı konuşmada, bu tür organizasyonların çok önemli olduğunu, Türkiye'de çok önemli başarılara imza atmış, efsane olmuş, Türk futboluna büyük katkılar sunmuş değerli misafirleri Ağrı'da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi.

Tekinarslan'dan plaketini alan eski milli futbolcu Tanju Çolak da Ağrı'da çok güzel ağırlandıklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür ederek, "Güzel bir misafirperverlik örneği gördük. Çok güzel şeyleri paylaştık ve çok memnun ayrılıyoruz" dedi.

Programda plaket verilen diğer eski milli futbolculara ayrıca, Ağrı'nın meşhur "Sinek Yaylası" balı ile tarihi yerlerin maketleri hediye edildi.

Futbolcular, programın ardından tarifeli uçakla kentten ayrıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber