Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 27 Mart 2015 - 16:23 Yorum: 0

Futsal grup müsabakaları

Diyarbakır Alipaşaspor Futsal Takımı, İstanbul’da yapılan futsal grup maçlarını başarıyla tamamlayarak Türkiye yarı finallerine yükseldi

Futsal grup müsabakaları

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Alipaşaspor Futsal Takımı, İstanbul’da yapılan futsal grup maçlarını başarıyla tamamlayarak Türkiye yarı finallerine yükseldi.

Alipaşaspor Teknik Direktörü Fatih Aydeniz, yaptığı açıklamada, imkansızlıklara rağmen önemli bir başarıya imza attıklarını söyledi.

Takımlarına destek sunulması halinde daha büyük başarılar elde edeceklerini ifade eden Aydeniz, şunları kaydetti:

"Takımımız hiçbir kurum veya kuruluştan destek almıyor. Kendi imkanlarıyla bu başarılara imza atıyor. Çocuklarımız bir çok imkansızlıklara rağmen örnek bir mücadele veriyorlar. İnanç ve azimleriyle şampiyonluklar kazanıyorlar. Yetenekli çocuklarımıza destek sunulup, rahat çalışma alanları yaratıldığı zaman daha büyük başarılar Diyarbakır’a kazandırılacaktır."

Aydeniz, hedeflerinin Türkiye yarı finallerinde şampiyon olmak olduğunu sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber