Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 23 Mart 2018 - 12:48 Yorum: 0

G3 Forum Ankara’da girişimcileri bir araya getirecek

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde düzenlenen Türkiye'nin en büyük girişimcilik zirvesi G3 Forum'un 10'uncusu, 26 Mart'ta Ankara'da...

G3 Forum Ankara’da girişimcileri bir araya getirecek

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde düzenlenen Türkiye'nin en büyük girişimcilik zirvesi G3 Forum'un 10'uncusu, 26 Mart'ta Ankara'da gerçekleştirilecek. Bin 500 girişimci ve girişimci adayı, "Girişimcilik Senin İçinde, Gözünde Büyütme!" temasıyla bir araya gelecek.

TOBB öncülüğünde Türkiye'nin girişimcilik alanındaki en büyük etkinliklerinden biri olan Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum, 26 Mart'ta bin 500 girişimci ve girişimci adayına ev sahipliği yapacak. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı ve G3 Platform Başkanı Gülden Yılmaz, TOBB Türkiye Tekstil Sanayi Meclisi Başkanı Abdülkadir Konukoğlu ve Hasan Aslanoba'nın da yer alacağı G3 Forum Ankara'nın ana teması ise "Girişimcilik Senin İçinde, Gözünde Büyütme!" olacak.

Girişimcilik rüzgarını Anadolu'ya taşıma amacıyla daha önce Kayseri ve Trabzon'da gerçekleştirilen Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum'un bu kez 26 Mart Pazartesi günü TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Spor Salonunda düzenlenecek. TOBB'un öncülük ettiği projeye; Ankara Ticaret Odası, Ankara Sanayi Odası, Ankara Ticaret Borsası, Ankara Kalkınma Ajansı ve Habitat Derneği de katkıda bulunacak.

Yuvarlak masada iş fikirleri paylaşılacak

Ankara'da interaktif yuvarlak masa formatı kapsamında bin 500 girişimci ve girişimci adayı iş fikirlerini başarılı girişimcilerle paylaşacak ve fikir alışverişinde bulunacak. Yuvarlak masa toplantıları, girişimci adaylarının mentorların tecrübelerinden yararlanarak girişimcilik yol haritası çıkartmalarına yardımcı olacak. G3 Forum'da bu yıl ayrıca tüm gün boyunca Ankara Kalkınma Ajansı tarafından açılan stantta girişimci ve girişimci adaylarına destekler ve çalışmalar hakkında bilgi verilecek. Ankaralı start-uplar kendi stantlarını açarak projelerini mentorlere ve diğer tüm katılımcılara sunma fırsatı bulacak. Başarılı girişimcilerin ve iş dünyasının önde gelen temsilcilerinin deneyimlerini aktaracağı ve gün boyu devam edecek etkinlik kapsamında girişimcilik ile ilgili tüm başlıklar mercek altına alınacak.

Forumun açılışı G 3 Platform Başkanı Gülden Yılmaz, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı ve Habitat Derneği Kurucu Başkanı Sezai Hazır, Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir, TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve Ankara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Adem Şahin'in katılımlarıyla yapacak.

Şimşek ve Hisarcıklıoğlu da panelde

Başbakan Yardımcısı Şimşek ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun da katılacakları panelin yönetimini Ali Sabancı gerçekleştirecek. Forum'un ikinci panelinde yatırımcıların girişimcilerden beklentileri tartışılacak. Yatırımcı panelinde Aslanoba Yatırım'ın CEO'su Hasan Aslanoba ve Revo Capital Kurucu Ortağı Cenk Bayraktar yer alacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber