Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Ekim 2016 - 14:18 Yorum: 0

GAGİAD Başkanı Bora Tezel’den GAÜN Rektörü Ali Gür’e ziyaret

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Üniversitesi(GAÜN) Rektörü Prof.

GAGİAD Başkanı Bora Tezel’den GAÜN Rektörü Ali Gür’e ziyaret

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Üniversitesi(GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Ali Gür'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GAGİAD Başkanı Bora Tezel ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür'ü makamında ziyaret etti. Bugüne kadar GAÜN ile iş birliği içerisinde olduklarını belirten GAGİAD Başkanı Bora Tezel, bundan sonra da iş birliğini sürdüreceklerini söyledi. Tezel, "Bizler dernek olarak şehrimiz ve ülkemiz için üreten, çalışan iş adamlarıyız. Şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasında üniversitelerimizin üstlendiği rolü çok önemsiyoruz. Bugüne kadar Gaziantep'e önemli katkılar sağlayan Gaziantep Üniversitesinin bugünden sonra da bu katkıları arttırarak sağlamaya devam edeceğine inancımız tamdır. Gaziantep Genç İşadamları Derneği olarak üniversitelerimizle hep işbirliği içerisinde olduk, birlikte önemli projelere imza attık ve şehrimize katkı sağlamaya çalıştık. Gaziantep, ülkemizin parlayan ve gelecek vadeden önemli şehirlerinden. Bu şehri korumak ve ileriye götürmek için bizlere önemli görevler düşüyor. Sizlerle işbirliği içerisine olmaktan, önümüzdeki günlerde de şehrimize ve ülkemize beraber katkı sağlamaktan onur duyacağız" dedi.

"Kentlerin kalkınmasında üniversitelerin önemli yeri var"

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Ali Gür ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ""Gaziantep vizyon ve ufukları olan aynı zamanda geleneklerine bağlı antik bir şehir. Şehrimizin en önemli özelliği güçlü bir yapıya sahip olmasıdır. Bir şehrin kalkınmasında ki en önemli etkenlerden bir tanesi üniversiteler. Bizler de bu şehir için her türlü çalışmaya hazırız. Gaziantep sanayi yapısı ile diğer şehirlerden oldukça farklı. Sanayide kuşaktan kuşağa aktarılan bir alt yapı var. Bu alt yapı ile gençlerimiz daha başarılı olarak ülkemize çok büyük katkılar sağlamakta. Bizler de üniversitemizdeki bilgiyi sanayicilerimizle buluşturmayı ve iş birliği içerisinde olmayı her zaman hedeflemekteyiz" diye konuştu.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile son erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber