Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Ağustos 2016 - 18:28 Yorum: 0

GAGİAD’tan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Gaziantep milletvekillerine ziyaret

GAGİAD Yönetim Kurulu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'e ve Gaziantep milletvekilleri ile görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti ve gündeme ilişkin...

GAGİAD’tan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Gaziantep milletvekillerine ziyaret

GAGİAD Yönetim Kurulu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'e ve Gaziantep milletvekilleri ile görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkent Ankara'daki ziyaretleri kapsamında öncelikli olarak ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Sayın Mehmet Şimşek'e Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer ve Mehmet Erdoğan ile beraber ziyarette bulundu.

Başbakan Yardımcısı Şimşek'e 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminden dolayı geçmiş olsun dileklerini ileten GAGİAD Başkanı Tezel, ekonomi gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve Gaziantep'in her zaman olduğundan daha güçlü bir şekilde yoluna devam edeceğini, bu konuda GAGİAD'ın ve üyelerinin üzerine düşen görevleri yerine getirmeye hazır olduğunu ifade etti.

Görüşme sırasında Türkiye'nin atlattığı büyük badirelere rağmen, ülkemizin bu mücadeleden daha da güçlü bir biçimde çıktığının, Türkiye demokrasisinin ve ekonomisinin tüm olumsuzluklara rağmen güçlü bir şekilde yoluna devam etmesinden iş dünyasının ne kadar memnun olduğunun altını çizdi. Genç İşadamlarının ekonomiye dair beklenti ve taleplerini de Başbakan Yardımcısına aktaran heyet kabullerinden dolayı Başbakan Yarımcısı Şimşek'e şükranlarını iletti.

Konuşmasında Türkiye'nin olağan üstü bir dönemden başarı ile geçtiğini vurgulayan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ekonomide olumlu gidişatın devam etmesi için her türlü önlemin alındığını, Türkiye ekonomisinin sağlam temeller üzerine kurulduğunu belirtti ve Gaziantep ekonomisine olan inanç ve güveninin tam olduğunu sözlerine ekledi.

Gaziantep'in sağlam ve güvenilir pazarlardaki payının arttırılmasının Gaziantep ekonomisinin daha da güçlenmesine katkı sağlayacağını belirten Şimşek ziyaretlerinden dolayı GAGİAD Yönetim Kuruluna teşekkürlerini iletti.

Başbakan Yardımcısı Şimşek'e gerçekleştirilen ziyareti takiben Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret eden GAGİAD Yönetim Kurulu AK Parti Gaziantep milletvekilleri Nejat Koçer, Ahmet Uzer, Canan Candemir Çelik, Mehmet Erdoğan, CHP Gaziantep Milletvekilleri Akif Ekici, Mehmet Gökdağ ve MHP Gaziantep Milletvekilli Ümit Özdağ'ı makamında ziyaret etti. Milletvekili Nejat Koçer eşliğinde TBMM'ne yapılan hain saldırının bıraktığı izleri inceleyen GAGİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Gaziantep Milletvekillerine geçmiş olsun dileklerini iletti. Milletvekilleri ile yapılan görüşmelerde vatanın bütünlüğünü kimsenin bozamayacağını, milletin iradesinin tecelli ettiği TBMM'ye yapılan saldırının bu ihanetin boyutunun en büyük göstergelerinden olduğunu, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek bu günlerin hep birlikte atlatılacağını vurgulayan Tezel, Türkiye'nin ve Gaziantep'in önünün açık, geleceğinin parlak olduğunu belirtti.

Ziyaretleri esnasında en çok dikkat çeken hususun siyasiler arasındaki uyum ve birlik olduğunu belirten Tezel, bu tablonun Türkiye'nin bir yansıması olduğunu ve bugün Türkiye'nin en çok ihtiyacı olan unsurun şimdiye kadar sergilenen birlik ve beraberlik ruhunun devam ettirilmesi olduğunu sözlerini ekledi.

GAGİAD’tan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Gaziantep milletvekillerine ziyaret

GAGİAD’tan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Gaziantep milletvekillerine ziyaret

GAGİAD’tan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Gaziantep milletvekillerine ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber