Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Kasım 2016 - 16:18 Yorum: 0

GAHİB Başkanı Kaplan Öğretmenler Gününü kutladı

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Selahattin Kaplan, eğitim ve öğretimin hayatın her aşamasında devam eden önemli bir...

GAHİB Başkanı Kaplan Öğretmenler Gününü kutladı

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Selahattin Kaplan, eğitim ve öğretimin hayatın her aşamasında devam eden önemli bir değer olduğunu belirterek, bu değerin yapıcılarının de öğretmenler olduğunu bildirdi.

Kaplan, 24 Kasım Öğretmen Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, 24 Kasım 1928 yılından itibaren kutlanmaya başlanan anlamlı günün bir güne sığdırılamayacak kadar manidar olduğunu söyledi.

İlk emri "oku" olan bir dinin müntesiplerinin eğitime ve ilme daha fazla önem vermesi gerektiğini belirten Kaplan "İlme ve bilime ayrı bir değer veren dinimiz, bizleri okumaya ve araştırmaya sevk ediyor. Peygamberimiz, "İlim Çin'de de olsa alınız', "Beşikten mezara kadar ilim öğreniniz, çalışınız" öğüdünü veriyor. Bu nedenle okumak, araştırmak, bilgilenmek ve bilgilendirmek önceliğimiz olmalıdır. Eğitim ve öğretim hayatın her aşamasında devam eden önemli bir değerdir, bu değerin yapıcıları da öğretmenlerdir" ifadelerini kullandı.

Her alanda rekabet edebilmenin ön şartının araştıran ve sorgulayan bir toplum olmaktan geçtiğine vurgu yapan Kaplan, "Burada da öğretmenlerimize büyük görevler düşüyor. Görevinin bilincinde olan öğretmenlerimizle geleceğe emin adımlarla yürüyeceğimize inanıyorum. Bu vesileyle öğretmenlerimizin gününü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber