Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Ağustos 2016 - 12:53 Yorum: 0

GAİB Başkanlar Kurulundan Fırat Kalkanı harekatına destek

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından terör örgütü IŞİD'in sınırlardan temizlenmesi için başlatılan Fırat Kalkanı harekatının önemli bir karar olduğunu...

GAİB Başkanlar Kurulundan Fırat Kalkanı harekatına destek

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından terör örgütü IŞİD'in sınırlardan temizlenmesi için başlatılan Fırat Kalkanı harekatının önemli bir karar olduğunu açıklayan Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz yaptıkları yazılı açıklamada Türkiye'nin bölünmez bütünlüğüne kasteden her türlü oluşumun ve terör gruplarının bertaraf edilmesi gerektiği, bunun için milletçe TBMM'nin, hükümetin, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet mensuplarının yanında yer alacaklarını ifade etti.

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz başkanlar kurulu adına yayınladıkları ortak mesajda, "Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bölünmez bütünlüğü, bağımsızlığı, milli birlik ve beraberliği her şeyin üzerindedir. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Müşterek Özel Görev Kuvveti ve koalisyon hava kuvvetleri tarafından Suriye'nin Halep kentine bağlı Cerablus bölgesinin terör örgütü IŞİD unsurlarından temizlenmesi amacıyla sabaha karşı başlatılan Fırat Kalkanı harekatının başarıyla sonuçlanmasını, bölge barışına katkılar sağlamasını diliyorum. Rabbim ordumuzu ve Mehmetçiklerimizi muzaffer kılsın. Türkiye'nin vatan bütünlüğüne yönelik eylemlerini arttıran ve ülkemizin birçok kentini kana boyayan bu teröristlerin içeriden ve dışarıdan temizlenmesi ülke huzurumuzun sağlanması için büyük önem taşıyor. Dualarımız ordumuz için, dualarımız Mehmetçiklerimiz için. Milletçe ordumuza dua edelim, evlatlarımızın bu amansız savaştan muzaffer çıkması için gerekli desteği verelim. Vatanımıza sahip çıkmak, vatanımıza yönelen her türlü bölücü, yıkıcı, yok edici hareketler karşısında dimdik durmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber