Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Mart 2015 - 14:18 Yorum: 0

GAİB yönetiminden, Vali Yerlikaya'ya ziyaret

GAZİANTEP (AA) - Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Yönetimi, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı ziyaret etti.GAİB'den yapılan açıklamaya göre, Güneydoğu Anadolu İhracatçı...

GAİB yönetiminden, Vali Yerlikaya'ya ziyaret

GAZİANTEP (AA) - Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Yönetimi, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı ziyaret etti.

GAİB'den yapılan açıklamaya göre, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Selahattin Kaplan ve beraberindeki heyetin katıldığı ziyarette, ihracatın arttırılmasına yönelik yapılan çalışmalar hakkında Vali Yerlikaya'ya bilgi verdi.

GAİB'in Türkiye'nin önde gelen ihracatçı birliklerinden birisi olduğuna dikkat çeken Çıkmaz, Gaziantep'in Ortadoğu için önemli bir sanayi ve ticaret merkezi olduğuna söyledi.

Kaplan ise Gaziantep’in dünyadaki en önemli halı üretimini elinde tuttuğunu ve halı sektörünün her yönden geliştiğini ifade etti.

Gaziantep'te göreve başlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Yerlikaya ise GAİB heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber