Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Ekim 2016 - 12:03 Yorum: 0

GAİB’te Çevre Etiketi Eğitim Semineri düzenlenecek

Ekonomi Bakanlığı ile Türkiye İhracatçılar Meclisi koordinasyonunda ve Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birliklerinin organizasyonuyla Çevre Etiketi Eğitim...

GAİB’te Çevre Etiketi Eğitim Semineri düzenlenecek

Ekonomi Bakanlığı ile Türkiye İhracatçılar Meclisi koordinasyonunda ve Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birliklerinin organizasyonuyla Çevre Etiketi Eğitim Semineri düzenlenecek.

GAİB

Ekonomi Bakanlığı ile Türkiye İhracatçılar Meclisi koordinasyonunda ve Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) organizasyonuyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı uzmanlarının konuşmacı olarak katılacağı seminer 19 Ekim 2016 Çarşamba günü saat 09:00'da GAİB Hizmet Binasında gerçekleşecek. Seminer ile ilgili bilgi veren GAİB Koordinatör Başkanı Abdülkadir çıkmaz, Çevre Etiketi Eğitim Seminerinde 2023 Türkiye İhracat Stratejisi ve Eylem Planı doğrultusunda ihracatçıların çevre standartlarına uyumunun arttırılması ve eko-etiketleme konusunda bilgilendirilmelerinin sağlanmasının hedeflendiğini ifade ederek, üretici, ihracatçı ve mesleki örgütlerin eko-etiketleme konusunda bilgilendirilme yapılacağını da kaydetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber