Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Nisan 2015 - 19:33 Yorum: 0

GAİMDER Başkanı Apa, Şahin'i ziyaret etti

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER) Başkanı İbrahim Apa ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i ziyaret etti.GAİMDER'den yapılan...

GAİMDER Başkanı Apa, Şahin'i ziyaret etti

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER) Başkanı İbrahim Apa ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i ziyaret etti.

GAİMDER'den yapılan açıklamaya göre, ziyarette Şahin, GAİMDER üyelerine "Sorunları birlikte analiz edip, çözüm yollarını da birlikte bulalım" önerisinde bulunduğu belirtildi.

GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, Gaziantep'te inşaat sektörü başta olmak üzere üyelerinin yaşadığı sorunları Şahin'e anlattı.

Belediyenin yaptığı çalışmaları yakından gözlemlediklerini belirten Apa, GASKİ ve imar altyapısının yanı sıra meslektaşlarının yaşadığı ve kendilerine ilettiği çeşitli problemlerin çözümü için Şahin'den destek istedi.

Sektörün sorunlarını çözmek için çalışmalar yaptıklarını kaydeden Apa şunları kaydetti:

"Daha önce Şahinbey ve Şehitkamil Belediyesi nezdinde girişimler yaptık. TEDAŞ yöneticileri ile bir araya geldik. Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ile görüşmeler yaptık. Büyükşehir Belediyesi ile de bu kapsamda bir araya geldik. Sizlerin bu konuda duyarsız kalmayacağınızı biliyoruz. Bu düşünceden hareketle, sorunlarımızın ortak akılla çözüme kavuşmasından yanayız. Daha iyi ne yapabiliriz. Belediye ile ortak bir paydada buluşup, çözümü hızlandırmak istiyoruz."

- Kentsel Dönüşüm talebi

Apa, belediyeler tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projelerinde özel sektöründe aktif rol üstlenme vaktinin geldiğini belirterek, "Bizler bu konuda sorumluluk almaya hazırız. Merkezi hükümet, yerel yönetimler ve özel sektör birlikte hareket ederse bu projeler ivme kazanır. Bundan hem vatandaş kazançlı çıkar, hem ülke ekonomisi yarar sağlar hem de sektörümüze canlılık gelir" dedi.

Ziyarette ayrıca  Apa, Büyükşehir Belediyesi'nden Ekolojik Kent projesinin müteahhitlere daha iyi tanıtılması ve bilgilendirilmesi için de destek istedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber