Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 28 Haziran 2017 - 11:23 Yorum: 0

Galatasaray, 1 yılın ardından Euroleague’de

Kadınlar Euroleague'de 2017-2018 sezonuna Türkiye'yi Yakın Doğu Üniversitesi, Fenerbahçe ile Galatasaray temsil edecek.

Galatasaray, 1 yılın ardından Euroleague’de

Kadınlar Euroleague'de 2017-2018 sezonuna Türkiye'yi Yakın Doğu Üniversitesi, Fenerbahçe ile Galatasaray temsil edecek. Geçen sene Eurocup'te mücadele eden sarı-kırmızılılar, 1 yılın ardından Euroleague'de boy gösterecek.

FIBA, 2017-2018 sezonunda Kadınlar Euroleague'de yer alacak ekipleri açıkladı. Bu sene Türkiye'den 3 takım kupayı kazanmak için mücadele edecek. Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ni şampiyon tamamlayan Yakın Doğu Üniversitesi ile finalde kaybeden Fenerbahçe'nin yanı sıra bu sene Galatasaray'da Euroleague'de yer alacak. Sarı-kırmızılılar en son 2015-2016 sezonunda Euroleague'de oynamış, 2014 yılında Rusya'da düzenlenen turnuvada şampiyon olmuştu.

Kadınlar Eurocup'ta ise Beşiktaş, Abdullah Gül Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ile Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin oynayacağı açıkladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber