Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 20 Mayıs 2018 - 17:38 Yorum: 0

Galatasaray, 21’i stada astı!

Spor Toto Süper Lig 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonu'nu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Türk Telekom Stadı'na dev Galatasaray bayrağı astı.

Galatasaray, 21’i stada astı!

Spor Toto Süper Lig 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonu'nu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Türk Telekom Stadı'na dev Galatasaray bayrağı astı. Bayraktaki 21 yazısı dikkat çekti.

Göztepe deplasmanında aldığı 1-0'lık galibiyetle zirvedeki yerini koruyan ve şampiyonluğa uzanan Galatasaray, bugün yapılacak olan şampiyonluk kutlaması öncesinde Türk Telekom Stadı'nı bayraklarla süsledi. Stadyumun otoyola bakan kısmına dev bir bayrak asan sarı-kırmızılıların, bayrağın üzerine 21 yazması dikkatlerden kaçmadı. 21. lig şampiyonluğunu kazanan Galatasaray, takım otobüsünün stada giriş yaptığı bölüme de İngilizce olarak "Evine hoş geldin şampiyon. 21" yazısı astı.

Galatasaray, 21’i stada astı!

Galatasaray, 21’i stada astı!

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber