Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 23 Temmuz 2014 - 16:58 Yorum: 0

Galatasaray-Atletico Madrid maçına doğru

İki takım arasında İzmir'de oynanacak müsabaka öncesinde İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde toplantı yapıldı

Galatasaray-Atletico Madrid maçına doğru

İZMİR (AA) - Galatasaray ile Atletico Madrid arasında İzmir'de oynanacak müsabaka öncesinde İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde toplantı yapıldı.

Soma'daki maden faciasında hayatını kaybedenler için 6 Ağustos Çarşamba günü İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak Galatasaray-Atletico Madrid maçı öncesinde Galatasaray Stat İşletme Müdürü Murat Ersoy ile stadyum ve tesis operasyonları direktörü Mustafa Turgun, İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu ile bir araya geldi. 

Görüşmede Galatasaray-Atletico Madrid maçının kusursuz şekilde geçmesi için gerekli önlemlerin alınmasının kararlaştırıldığı bildirildi.

Ziyarette Ersoy ve Turgun il müdürü Tatlısu'ya Galatasaray forması hediye etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber