Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 19 Eylül 2014 - 19:53 Yorum: 0

Galatasaray Balıkesir'e geldi

Teknik direktör Prandelli, yeni transferlerden Olcan Adın'ın yanı sıra Hamit Altıntop, Gökhan Zan, Aydın Yılmaz ve Umut Gündoğan'ı kadroya almadı

Galatasaray Balıkesir'e geldi

BALIKESİR (AA) - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de yarın Balıkesirspor ile yapacağı maç için bu kente geldi.

Sarı kırmızılı kafileyi taşıyan uçak, akşam saatlerinde Balıkesir Merkez Havaalanı'na indi. Galatasaray'ı bir grup taraftar havaalanında meşaleler yakıp, tezahüratlar yaparak karşıladı.

Galatasaraylı taraftarlar, teknik heyet ve futbolcularla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Teknik direktör Cesare Prandelli, bazı minik taraftarların formalarını imzaladı. Taraftarlar, takımda en çok hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht ile oynanan maçta protestolara maruz kalan Selçuk Şahin'e ilgi gösterdi. 

Prandelli, yeni transferlerden Olcan'ın yanı sıra Hamit Altıntop, Gökhan Zan, Aydın Yılmaz ve Umut Gündoğan ile cezası süren Felipe Melo'yu kadroya almadı. 

Galatasaray kafilesi, havaalanından, otobüsle konaklayacağı otele geçti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber