Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 22 Aralık 2014 - 20:53 Yorum: 0

Galatasaray Diyarbakır'a geldi

Diyarbakır (AA) - Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nda yarın Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maç için özel uçakla Diyarbakır'a geldi.Diyarbakır Havalimanına...

Galatasaray Diyarbakır'a geldi

Diyarbakır (AA) - Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nda yarın Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maç için özel uçakla Diyarbakır'a geldi.

Diyarbakır Havalimanına gelen ve 500 civarında taraftarın karşıladığı kafileye, Diyarbakırsporlu ve Galatasaraylı futboseverler sevgi gösterisinde bulundu.

Tezahüratlar eşliğinde takım otobüsüne giden sarı kırmızılı kafilede, forma şansı az bulan genç futbolcular yer aldı.

Galatasaray Kulübü Sportif AŞ Yöneticisi Ali Dürüst, yönetici Abdurrahim Albayrak ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ise çiçeklerle karşılandı. 

Diyarbakırspor ve Galatasaray futbol okulu yöneticilerinin çiçek verdiği Albayrak, Diyarbakır'da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Galatasaray kafilesini taşıyan otobüs daha sonra güvenlik önlemleri altında takımın konaklayacağı otele gitti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber