Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 24 Mayıs 2016 - 13:53 Yorum: 0

Galatasaray Forması Giydirilmiş Şişme Kadını Yakmaya 2 Ay 15 Gün Hapis Cezası

Galatasaray forması giydirilmiş şişme kadını ateşe vererek aşağılayıcı tezahüratlarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan Fenerbahçe taraftarı Serdar...

Galatasaray Forması Giydirilmiş Şişme Kadını Yakmaya 2 Ay 15 Gün Hapis Cezası

Galatasaray forması giydirilmiş şişme kadını ateşe vererek aşağılayıcı tezahüratlarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan Fenerbahçe taraftarı Serdar Murat E., "Halkın bir kesimini cinsiyet farkı gözeterek aşağılamak" suçundan, 2 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

25 Ekim 2015 tarihinde Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maç öncesi Galatasaray forması giydirilmiş şişme kadını ateşe vererek aşağılayıcı tezahüratlarda bulunduğu iddiasıyla 9 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Fenerbahçe taraftarı 27 yaşındaki Serdar Murat E. 2 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Anadolu 3'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuksuz sanık Serdar Murat E., avukatı ve müşteki Cinsel Şiddetle Mücadele Derneği avukatı hazır bulundu.

"GALATASARAY TARAFTARINDAN ÖZÜR DİLİYORUM"

'Halkın bir kesimini cinsiyet farkı gözeterek aşağılamak" suçundan, 2 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan Serdar Murat E. yaptığı savunmada, "Kadın figürü olan şişme bebeği olay yerine ben getirip yakmış değilim. Görüntülerde elimde görülen poşet içerisinde benim giysilerim vardı. Suçlamaları kabul etmiyorum. Ben Galatasaray bayrağını yaktım ama maketle bir ilgim olmadı. Galatasaray bayrağını yaktığım için Galatasaray taraftarından özür diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Sanığın sabıkasının olmayışı ve ileride bir daha suç işlemekten kaçınacağına dair kanaat oluştuğunu belirten mahkeme hakimi, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verirken, sanık Serdar Murat E.'ye, ayrıca, "spor alanı çevresinde hakaret içeren tezahüratta bulunmak" suçundan da 12 gün karşılığı 240 lira adli para cezası verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber