Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 22 Ocak 2021 - 17:48 Yorum: 0

Galatasaray, Halil Dervişoğlu’nu KAP’a bildirdi

Galatasaray, ümit milli futbolcu Halil Dervişoğlu'nun geçici transferi konusunda oyuncunun kendisi ve kulübü Brentford F.C. ile görüşmelere başlandığını...

Galatasaray, Halil Dervişoğlu’nu KAP’a bildirdi

Galatasaray, ümit milli futbolcu Halil Dervişoğlu'nun geçici transferi konusunda oyuncunun kendisi ve kulübü Brentford F.C. ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Galatasaray, devre arası transfer çalışmaları kapsamında 21 yaşındaki oyuncu Halil Dervişoğlu'nun kiralanması konusunda sona yaklaştı. Başarılı futbolcuyu İstanbul'a getiren sarı-kırmızılılar, KAP açıklamasını da yaptı.

Galatasaray, Halil'in transferine ilişkin paylaştığı KAP bildiriminde, "Profesyonel futbolcu Halil İbrahim Dervişoğlu'nun kulübümüze geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü Brentford F.C. ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber