Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 23 Kasım 2020 - 22:03 Yorum: 0

Galatasaray iç sahada 7 puan kaybetti

Süper Lig'de bu sezon sahasında 5 maça çıkan Galatasaray, 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Galatasaray iç sahada 7 puan kaybetti

Süper Lig'de bu sezon sahasında 5 maça çıkan Galatasaray, 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Sarı-kırmızılılar deplasmanda ise 4 karşılaşmadan 3 kez galip ayrılırken, 1 kez de mağlup oldu.

Süper Lig'in 9. haftasında Türk Telekom Stadyumu'nda Kayserispor ile karşılaşan Galatasaray, 1-0 öne geçmesine rağmen sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Bu sezon ligde 5. iç saha maçına çıkan sarı-kırmızılılar, 7 puan kaybetti. Cimbom söz konusu müsabakalarda 2 galibiyet alırken, 1 kez de yenildi. 2 mücadelede ise berabere kaldı. Aslan sahasındaki mücadelelerde 6 gol atarken, kalesinde 4 gol gördü.

Bu sezon ligde dış sahada 4 karşılaşmaya çıkan Galatasaray 3 galibiyet alırken, 1 kez mağlup oldu. Deplasmandaki maçlarda 6 gol atan sarı-kırmızılılar kalesinde 3 gole engel olamadı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber