Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
Sami Er
Spor 17 Nisan 2022 - 13:08 Yorum: 0

Galatasaray ile Yeni Malatyaspor 10. randevuda

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında yarın evinde oynayacağı Yeni Malatyaspor ile ligde 10. kez karşı karşıya gelecek.

Galatasaray ile Yeni Malatyaspor 10. randevuda

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında yarın evinde oynayacağı Yeni Malatyaspor ile ligde 10. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan maçlarda sarı-kırmızılıların 5-2'lik galibiyet üstünlüğü bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray yarın saat 20.30'da Nef Stadyumu'nda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Ligde Sarı-kırmızılılar 11 galibiyet, 8 beraberlik ve 13 mağlubiyetle aldığı 41 puanla 15. sırada bulunuyor. Ligden düşmesi kesinleşen Malatya ekibi ise 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 22 mağlubiyet ve topladığı 20 puanla 20. sırada yer alıyor.

Ligde 10. randevu

Yeni Malatyaspor ile Galatasaray, Süper Lig'de bugüne kadar 9 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 5 defa rakibini mağlup ederken, 2 kez de Malatya temsilcisi sahadan 3 puanla ayrıldı. 2 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Rekabette Aslan'ın 12 golüne, Yeni Malatyaspor 6 golle yanıt verdi.

Ligin ilk yarısında Malatya'da oynanan mücadele 0-0 berabere bitti.

İç saha karnesi

Galatasaray Süper Lig'de bu sezon evinde 16 karşılaşmaya çıktı. Sarı-kırmızılılar bu maçlarda 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 27 puan aldı. Cimbom 24 gol kaydederken, kalesinde 18 gole engel olmadı. Aslan evindeki son 4 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Sarı-kırmızılılar, Trabzonspor'a mağlup olduktan sonra Kayserispor ile berabere kaldı. Son 3 müsabakada da yenilmeyen Galatasaray, bu süreçte Çaykur Rizespor, Beşiktaş ve son olarak Fatih Karagümrük'ü mağlup etti.

Son 5 maçta 2 galibiyet

Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı 5 mücadelede 2 kez sahadan 3 puanla ayrıldı. Sarı-kırmızılılar bu süreçte Beşiktaş ve Fatih Karagümrük'ü mağlup etmeyi başarırken, Konyaspor, Gaziantep FK ve son olarak da Fenerbahçe'ye kaybetti.

3 futbolcu sınırda

Galatasaray'da Yeni Malatyaspor maçı öncesinde 3 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılılarda kaleci Fernando Muslera, Marcao ve Emre Kılınç, Malatya ekibi karşısında sarı kart görmeleri durumunda 34. haftada deplasmanda oynanacak olan Altay müsabakasında görev alamayacak.

Galatasaray'da sakatlığı bulunan Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli, Yeni Malatyaspor maçında forma giyemeyecek.

Mustafa Kürşad Filiz düdük çalacak

Galatasaray - Yeni Malatyaspor mücadelesini hakem Mustafa Kürşad Filiz yönetecek. Filiz'in yardımcılıklarını Esat Sancaktar ile İbrahim Bozbey yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Direnç Tonusluoğlu olacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber