Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 28 Kasım 2014 - 20:13 Yorum: 0

Galatasaray kafilesi Gaziantep'e geldi

GAZİANTEP (AA) - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de yarın Gaziantepspor ile yapacağı karşılaşma için Gaziantep'e geldi.Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak başkanlığındaki...

Galatasaray kafilesi Gaziantep'e geldi

GAZİANTEP (AA) - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de yarın Gaziantepspor ile yapacağı karşılaşma için Gaziantep'e geldi.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak başkanlığındaki sarı-kırmızılı kafile, Gaziantep Havalimanı'nda coşkulu taraftarlar tarafından karşılandı.

Galatasaray Futbol Okulu öğrencileri, Albayrak ve futbolculara çiçek verdi. Taraftarlar, futbolcularla fotoğraf çektirdi. Galatasaray kafilesi, havalimanından meşalelerle uğurlandı. 

Sarı-kırmızılı takımda, Goran Pandev, Yasin Öztekin, Veysel Sarı ve Hakan Balta ile sakatlığı bulunan Blerim Dzemaili Gaziantep'e getirilmedi. 

Galatasaray'ın 20 kişilik maç kadrosunda şu futbolcular yer aldı:

Fernando Muslera, Felipe Melo, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Umut Bulut, Wesley Sneijder, Bruma, Alex Telles, Burak Yılmaz, Furkan Özçal, Aurelien Chedjou, Semih Kaya, Koray Günter, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Sinan Bolat, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Eray İşcan, Tarık Çamdal.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber